<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=110832&amp;fmt=gif">

Microsoft Power Platform – konkreta exempel och möjligheter för dig som beslutsfattare 

Registrera dig här!

Den 19 april kl 11-12:00, online via GoToWebinar.

Många företag utnyttjar idag möjligheten att bygga egna app-lösningar med Microsoft Power Platform för att underlätta och effektivisera arbetet i sin organisation. I det här webinaret får du konkreta råd om hur du tar arbetet vidare. Vi går igenom: 

  • Highlights från Microsoft Power Platform 
  • Inspireras av verkliga kundcase och olika app-lösningar 
  • Öka förståelsen för vad Power Apps och Power Automate kan bidra med i din verksamhet  
  • Ta del av konkreta förslag på nästa steg för komma vidare i arbetet 

Värd för webinaret är Daniel Amundsen, som också håller i workshopen App in a Day. Daniel är verksamhetskonsult på Innofactor och brinner för att tillsammans med våra kunder lösa deras digitala utmaningar. 

Välkommen till detta kostnadsfria webinar! Anmäl dig gärna tillsammans med dina kollegor och inspireras av hur ni kan ta arbetet med Power Platform vidare i er verksamhet.  Anmäl dig även om du inte kan gå för att få en inspelad version skickad.

Daniel är verksamhetskonsult på Innofactor och brinner för att tillsammans med våra kunder lösa deras digitala utmaningar.
Daniel Amundson
Innofactor Sverige
Brinner för att hjälpa kunderna i sin digitala utvecklingsresa. Power Platform ger oändligt med möjligheter i den resan.
Daniel Månström
Innofactor Sverige

Registrera dig här