<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=110832&amp;fmt=gif">

Framtidens medlemshantering – enkelt, effektivt och skalbart med ”Innofactor MMS 2.0”

Se inspelat webinar!

Fyll i formuläret här brevid för att se inspelat webinar.

Digitalt event för dig som arbetar med medlemshantering på fackförbund, i en förening eller intresseorganisation.    

Välkommen den 16 mars 2023 – kl 11-12 (Go-To-Webinar) 
Anmäl dig redan idag! Fyll i formuläret här bredvid.
 

På Innofactor stöttar vi många förbund, föreningar och intresseorganisationer som upplever utmaningar med sin medlemshantering. Det kan handla om svårigheter att attrahera nya medlemmar eller om att säkerställa värdet för att behålla befintliga medlemmar, potentialen att effektivisera medlemsarbetet är ofta stor. Och med rätt processer, automatisering och ett systemstöd som följer medlemsresan skapas förutsättningar för en mer värdefull medlemshantering. 

Med vårt nya medlemshanteringssystem MMS 2.0 (Member Management System), en Microsoft-baserad molnlösning, hjälper vi dig att öka kvaliteten i medlemsarbetet, få inspiration till nytänkade och nya möjligheter. Vi hjälper dig med insikter och vägledning som hjälper dig att effektivisera, kontrollera och öka din medlemstillväxt. 

 På detta digitala lanseringsevent får du: 

  • Kort introduktion om Innofactor och vår bakgrund som "Nordens ledande leverantör av medlemsystem"   
  • Introduktion av ’’Innofactor Innovation Factory’’ – en verktygslåda för att skala upp dina medlemstjänster, automatisera dina medlemsresor och effektivisera din administration.  
  • ”Innofactor MMS 2.0” – genomgång av vår nya flexibla plattform för medlemsorganisationer, samtliga funktioner och tjänster.   

Passar dig som är beslutsfattare, förvaltningsledare, ekonomiansvarig, eller dig som arbetar inom Sälj, Marknad, Affärsutveckling samt IT i en medlems- eller intresseorganisation och som är nyfiken på hur du kan ta din medlemshantering till nästa nivå.   

Varmt välkommen! 

Reine Johansson, Senior Sales Manager 
Daniel Amundsen, Verksamhetskonsult 
Stefan Hallberg, Utvecklingschef CEM och MMS 

 

Reine har 35 års erfarenhet ifrån ledande roller från privat och offentlig sektor. Med allt från att starta bolag, till att växa, sälja och avveckla bolag. Den röda tråden har varit försäljning, identifiera kundbehov och omvandla dessa till affärsnytta så att kunden kan nå sina strategiska mål.
Reine Johansson
Senior Sales Manager
Daniel är verksamhetskonsult på Innofactor och brinner för att tillsammans med våra kunder lösa deras digitala utmaningar.
Daniel Amundsen
Verksamhetskonsult
Stefan har under sina 12 år på Innofactor både arbetat som verksamhetskonsult, lösningsarkitekt och konsultchef och numera ansvarig för den svenska produktutvecklingsavdelningen. Han har en bred erfarenhet av Microsofts produktflora kring Dynamics 365 och dess möjligheter att stödja företag i deras verksamhetsresa.
Stefan Hallberg
Utvecklingschef MMS och CEM

Se inspelat webinar