<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=110832&amp;fmt=gif">

Framtidens kurs- och utbildningsadministration – enkelt, effektivt och skalbart med ”Innofactor CEM 2.0”

Registrera dig för en inspelad version av webinaret.

Registrera dig för att se en inspelad version av webinaret!

Med det här digitala eventet vill vi inspirera dig till nytänkande och bidra med konkret vägledning som hjälper din utbildningsorganisation att öka konkurrenskraften och bli ännu bättre på att möta framtida behov.

Baserat på vår långa erfarenhet av utbildnings, kurs- och eventadministration i samarbetet med fackförbund samt medlems- och intresseorganisationer, presenterar vi nysatsningen ”Innofactor CEM 2.0” (Course & Event Management System) för utbildningsorganisationer. En nylanserad, Microsoft-baserad lösning i molnet, utvecklad utifrån konkreta kundbehov med syfte att öka kvaliteten och flexibiliteten i din kurs- och utbildningsadministration.

På detta event får du:

  • Kort information om Innofactor och vår bakgrund som "Nordens ledande leverantör av medlemsystem"  
  • Introduktion av ’’Innofactor Innovation Factory’’ – en verktygslåda för att skala upp dina utbildningstjänster, automatisera dina kundresor och effektivisera din administration.
  • ”Innofactor CEM 2.0” – en genomgång av vår nya flexibla plattform för utbildnings- och kursadministration, samtliga funktioner och tjänster.  

Passar dig som är beslutsfattare, ekonomiansvarig och dig som arbetar inom Sälj, Marknad, Affärsutveckling samt IT och som är nyfiken på hur du kan ta din kurs- och utbildningsadministration till nästa nivå.  

Varmt välkommen!

Reine Johansson, Senior Sales Manager
Daniel Amundsen, Verksamhetskonsult & Power Platform Evangelist
Stefan Hallberg, Utvecklingschef CEM och MMS

Reine har 35 års erfarenhet ifrån ledande roller från privat och offentlig sektor. Med allt från att starta bolag, till att växa, sälja och avveckla bolag. Den röda tråden har varit försäljning, identifiera kundbehov och omvandla dessa till affärsnytta så att kunden kan nå sina strategiska mål.
Reine Johansson
Senior Sales Manager
Daniel är verksamhetskonsult på Innofactor och brinner för att tillsammans med våra kunder lösa deras digitala utmaningar.
Daniel Amundsen
Verksamhetskonsult
Stefan har under sina 12 år på Innofactor både arbetat som verksamhetskonsult, lösningsarkitekt och konsultchef och numera ansvarig för den svenska produktutvecklingsavdelningen. Han har en bred erfarenhet av Microsofts produktflora kring Dynamics 365 och dess möjligheter att stödja företag i deras verksamhetsresa.
Stefan Hallberg
Utvecklingschef MMS och CEM

Registrera dig för en inspelad version av webinaret.