<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=110832&amp;fmt=gif">

Kostnadsfritt rådgivningsmöte – Effektivisera medlemshanteringen

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Kul att du är intresserad av att titta närmare på hur du kan effektivisera medlemshanteringen och öka förmågan att behålla och skaffa nya medlemmar!

Genom att digitalisera medlemshantering och -kommunikation går det att få mer gjort till lägre kostnad. Det gör det enklare och snabbare för din organisation att förbättra medlemstjänsterna och skapar nya möjligheter att både behålla och värva nya medlemmar.

Innofactor har lång erfarenhet av att hjälpa medlemsorganisationer som fackförbund, förbund och intresseorganisationer att effektivisera medlemshanteringen. Målet är att frigöra mer tid på rådgivning, service och medlemsanskaffning samt att stärka medlemsengagemanget.

Innofactor_MMS

På detta kostnadsfria inspirations- och rådgivningsmöte får du:

  • Träffa våra erfarna medlemsexperter
  • Ta del av casebaserade exempel om hur andra organisationer digitaliserat sin medlemshantering
  • Konkreta råd om hur din organisation kan effektivisera medlemsadministrationen
  • Få en inblick i möjligheterna med Innofactors medlemssystem MMSTM som bygger på Microsofts teknologi med Dynamics 365, Power BI, Power Platform och best practice för medlemsorganisationer

Vi utgår från nuläget och behoven i din verksamhet för att gemensamt identifiera hur ett relevant nästa steg skulle kunna se ut för dig och din medlemsorganisation.

Anmäl intresse för ett rådgivningsmöte, fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Väl mött!

Reine Johansson
Senior Account Executive, Innofactor Sverige
reine.johansson@innofactor.com

Reine har 35 års erfarenhet ifrån ledande roller från privat och offentlig sektor. Med allt från att starta bolag, till att växa, sälja och avveckla bolag. Den röda tråden har varit försäljning, identifiera kundbehov och omvandla dessa till affärsnytta så att kunden kan nå sina strategiska mål.
Reine Johansson
Innofactor

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!