<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=110832&amp;fmt=gif">

Upplev framtiden med Copilot!

Anmäl ditt deltagande i formuläret!

Din inbjudan till Innofactor Inspiration Day!

Tillsammans med Microsoft bjuder vi på Innofactor in dig till vår inspirationsförmiddag som kommer ge dig insikter och inspiration kring affärsdrivna innovationer. Under förmiddagen kommer vi att visa hur  Copilot 365 kan effektivisera din verksamhet. Vi presenterar de senaste innovationerna  från 2024 och visar hur du kan dra nytta av Copilot 365 och våra tjänster för att  maximera din verksamhetsnytta och framgång.

Vi är stolta över vårt partnerskap med Microsoft och kommer att dela med oss av hur detta samarbete gynnar dig som kund. Vårt mål är att skapa en plattform för nätverkande, kunskapsutbyte och dialog där du kan dela dina utmaningar och behov, så att vi kan skräddarsy lösningar som passar dig bäst. 

Utvalda höjdpunkter

  • Copilot 365 i fokus:Lär dig hur Copilot 365 kan maximera din verksamhetsnytta och framgång. Våra experter visar konkreta exempel och strategier för att du ska kunna implementera dessa lösningar effektivt. 
  • Lyssna Innofactors experttalareoch Microsoft MVPsinom Microsoft 365 Copilot, Lasse Nordvik Wedöoch Morten Yndesdal.   
  • insikter frånMicrosoft och ta del av information om Microsofts framtidsplaner och deras innovativa strategier gällandeCopilot, AI och The Modern Workplace. 
  • Utforska den senaste teknologin inom AI, Copilot och Cybersäkerhet för att stärka din verksamhet och säkerställa en trygg och effektiv molnresa. 
  • Se hur Innofactors lösningar har löst kunders utmaningar genom inspirerande och verkliga kundberättelser. 

 

Detaljer

Datum: 18 september

Tid: 09.00-11.30 med efterföljande lättare lunch

Plats: Microsoft, Regeringsgatan 25 - Stockholm

Anmäl dig nu för att säkra din plats på Innofactor Inspiration Day. Vi ser fram emot att välkomna dig och dela denna inspirerande förmiddag med dig.

Varmt välkommen!

 

Eventbild 1

Anmäl ditt deltagande här!