<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=110832&amp;fmt=gif">

Välkommen till frukostseminarie hos Innofactor med fokus på Dynamics 365 Sales Copilot och AI

Registrera dig för att se inspelat webbinar!

Registrera dig för att se inspelat webbinar!

Plats: Innofactors kontor, Drottninggatan 68, 4 tr Stockholm eller Online via GoTo Webinar 

Vi Innofactor, tillsammans med Microsoft, vill bjuda in dig till ett frukostseminarie där vi kommer visa och berätta mer om hur du kan optimera försäljningsprocesserna inom din organisation med Dynamics 365 Sales och Sales Copilot.   

Agenda: 

  • 08:30 - 09:00: Registrering och frukostmingel 
  • 09:00 - 09:30: Introduktion till Dynamics 365 Sales: Maximera era försäljningsmöjligheter 
  • 09:30 - 10:00: Presentation av Sales Copilot: Din AI försäljningsassistent 
  • 10:00 - 10:15: Frågor och diskussion 

På plats på Innofactors kontor kommer du möta Shelley Vuong, Daniel Amundsen och Ola Penneryd som ger mer information och insikter om hur Dynamics 365 Sales och dess funktioner samt Sales Copilot, den senaste innovation inom Sales, kan förbättra säljarbetet i din organisation, samt hur detta kan skräddarsys för att uppfylla dina specifika behov och utmaningar. 

Detta är en möjlighet för dig att ta del av den senaste tekniken och dess potential för att optimera försäljningsprocesserna. 

Anmälan: 

Eventet är kostnadsfritt, men antalet platser är begränsat. För att säkerställa en personlig och interaktiv upplevelse, anmäl dig senast den 23 november för att säkra din plats. Du väljer om du vill delta fysiskt eller digitalt när du anmäler dig. 

Detta evenemang är utformat för verksamhetschefer och beslutsfattare som är engagerade i försäljning och försäljningsstrategi. Vi ser fram emot att träffa dig och diskutera hur vi tillsammans kan optimera försäljning inom din organisation. 

Varmt välkommen! 

 


 

Verksamhetskonsult som brinner för att tillsammans med våra kunder lösa deras digitala utmaningar.
Daniel Amundson
Innofactor
Verksamhetskonsult med fokus på Dynamics 365, kombinerar teknik med affärsförståelse för att driva digital transformering och förändring.
Shelley Vuong
Innofactor
Ola har flera års erfarenhet av Dynamics 365 och stor kunskap om effektiva arbetsmetoder som förbättrar och effektiviserar organisationen.
Ola Penneryd
Innofactor

Registrera dig för att se inspelat webbinar!