<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=110832&amp;fmt=gif">

Inspirationspass om arbetet i Dynamics 365 Customer Service

Registrera dig för en inspelad version

Registrera dig för att se en inspelad version!

Ett inspirerande webinar som ger dig mer information om Dynamics 365 Customer Servicesom hjälper dig att skapa mervärde för dina kunder! 

Med Dynamics 365 - Customer Service modulen, som är integrerad i Dynamics 365 plattformen, kan du snabbare och effektivare hjälpa kunden med ärenden och har samtidigt en samlad kundbild som hjälper dig att skapa mervärde för kunden.

Vill du få information om hur Dynamics 365 Customer Service kan vara ett alternativ för din verksamhet, och hur vi kan hjälpa er kundtjänstavdelning att arbeta smartare och smidigare med förstärkt internt samarbete?

På detta inspirerande webinar får du ta del av:

  • Information om hur ni snabbt kan komma i gång med standardmodellen för kundtjänst, inklusive OOTB-funktionalitet för integration mot Outlook Exchange.
  • Exempel på ''best practice'' och förståelse för hur det interna samarbetet kan stärkas mellan kundtjänst och sälj genom smarta funktioner i Dynamics 365-plattformen.
  • Insikter i hur ni kan följa trender i er kundtjänst och börja jobba mer datadrivet.
  • Demo av hur ni snabbt kan sätta upp en extern portal så att kunderna själva kan lägga upp ärenden och ta del av progressen i ärenden som skickats in.

Låt oss visa och inspirera dig om varför Dynamics 365- Customer Service, nu förtjänar din uppmärksamhet och kan vara svaret du letat efter.

Varmt välkommen!

Ola har flera års erfarenhet av Dynamics 365 Sales och Marketing. Han har lång erfarenhet och gott om tips om effektiva arbetssätt som förbättrar för organisationen.
Ola Penneryd
Innofactor Sverige
Daniel är verksamhetskonsult och brinner för att tillsammans med våra kunder lösa deras digitala utmaningar.
Daniel Amundsen
Innofactor Sverige

Registrera dig för en inspelad version